THE SINGLE BEST STRATEGY TO USE FOR SANAL SUNUCU

The Single Best Strategy To Use For Sanal Sunucu

The Single Best Strategy To Use For Sanal Sunucu

Blog Article

Internet hosting ve VPS sunucunun kendi içerisinde avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Paylaşımlı hostinglerde aynı sunucuda birden fazla kullanıcıya erişim sağlanırken; XCloud serverda her kullanıcı için ayrı sunucu açılabilir.

Bulut sunucu altyapımızda yüksek işlemci hızını garanti altına alan yeni nesil Intel Xeon E5 işlemciler ve yedekli sunucular kullanıyoruz.

Yedekli Altyapımız ile kesintisiz erişim, %99.8 Uptime değerine sahip İstanbul Lokasyonlu veri merkezimiz ile en düşük gecikme ile bağlantı sağlayın.

Bu yazıda, sanal sunucu ile fiziksel sunucu arasındaki temel farkları ve avantajlarını inceleyeceğiz.

Bu sayede aldığınız sunucuyu maksimum performansla ve sorunsuz kullanabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.

İnternet Hızı Ne Kadar ? VDS Sanal sunucu, kişisel bilgisayarınız ile yapabileceğiniz bir çAlright unsurulu gerçekleştirmektedir. Aralarında ki fark bilgisayarınızda ekran kartı check here mevcut iken sanal sunucularda ekran kartı bulunmamaktadır.

XCloud serverla ana sunucunuzdan kilometrelerce uzaktan bile erişim sağlayabilirsiniz. Fiziki sunucular ile yaptığınız her şeyi VPS sunucuyla da yapabilirsiniz.

Eğer birden fazla Net sitesine sahipseniz ve ticari olarak hizmet veriyorsanız VDS hizmeti almanızı öneririz.

Yeni nesil sanal sunucu hizmetlerimizde iddialıyız! Memnun kalmazsanız koşulsuz ve kesintisiz iade ediyoruz.

SSD Bulut Sunucu hizmetlerimizde satın aldığınız kaynağa göre %100 RAM ve işlemci rezervasyonu yapılmaktadır. Bu nedenle, sanal sunucu hizmetlerimizde neredeyse fiziksel sunucu ile aynı performansı elde edebilirsiniz.

İnternet Kullanım Limitleri Nedir ? Sağlanan World-wide-web/hat kullanılabilirliği one Gbit hızında olup bu hız anlık yada kısa süreli kullanımlar için müsade edilmektedir. Süreklilik dahilinde otomasyon tarafından kısa süreli limitleme uygulanmaktadır.

Sunucu hizmetini deneyimlemek isteyen kullanıcılar için oluşturulmuştur. Aktif sunucularda veya 2. sunucu alımlarında kullanılamaz.

Sanal sunuculara verilen disk alanına içine kurulan işletim sisteminin kapladığı alan dahildir. Linux işletim sistemleri 4GB disk kaplarken windows işletim sistemleri 18-25GB arası disk alanı kullanmaktadır.

Sanal sunucu ile kaynaklar çerçevesinde istediğiniz kadar Net sitesi barındırabilir, dilerseniz web hosting satışı yapabilirsiniz. Oyun Sunucusu Kurabilirsiniz

Report this page